L’Entesa pregunta a l’alcalde els motius de la supressió del servei de policia als col·legis electorals durant les passades eleccions

L’Entesa ha tingut coneixement, per mitjà d’una nota de les seccions sindicals de la Policia Municipal, de la supressió del servei de policia a 49 dels 57 col·legis electorals de la nostra ciutat durant les eleccions generals del passat dia 9.

Es tracta d’una decisió si més no sorprenent per part del govern municipal, que afecta un servei de seguretat ciutadana que té la funció de solucionar en el moment les possibles incidències d’aquesta jornada. Decisió que en cap moment no s’ha informat als grups municipals.

Per aquest motiu hem adreçat un escrit a l’alcalde sol·licitant tota la informació sobre els motius que han portat a l’Equip de govern a prendre aquesta insòlita decisió.

L’escrit també s’interessa dels motius pels quals, segons sembla, el govern municipal ha decidit suspendre la tradicional jornada de portes obertes a la propera Festa anual de la Policia Municipal.