L’Entesa organitza un acte informatiu sobre el projecte per construir un gratacels a la Gironina

L’Entesa per Sabadell ha organitzat pel proper dimarts 11 de març un acte informatiu sobre el projecte de modificació de Pla a la Gironina, adreçat principalment als veïns i veïnes de la zona, al qual també s’hi ha convidat l’Associació de Veïns de l’Eixample i la FAV.

Sota el títol “Un gratacels a la Gironina?” el regidor portaveu del Grup Municipal de l’Entesa, Isidre Soler, exposarà els motius pels quals l’Entesa s’oposa a la modificació del Pla General que impulsa l’equip de govern, que autoritza la construcció d’una torre de planta baixa i 13 pisos, de 50 metres d’alçada, a la cantonada Gran Via / Avda. Barberà.

Aquest edifici duplicaria l’alçada màxima permesa pel planejament vigent, alteraria l’ordenació dels edificis de l’illa i provocaria un desequilibri respecte de la resta d’edificis de la cruïlla. D’altra banda, la modificació de pla no està justificada des de cap punt de vista i entra en contradicció amb els criteris i els objectius del Pla Especial d’Intervenció en el Paisatge Urbà de Sabadell (PEIPU).

L’acte serà a 2/4 de 8 al Casal Pere Quart.