Relleu

Secretariat de l' Entesa per Sabadell

Avui el Maties Serracant ha anunciat en roda de premsa que deixarà la seva acta de regidor de la Crida i serà substituït pel Lluís Perarnau. Ha presentat l’escrit de renúncia per tal que es pugui fer efectiva en el Ple de setembre. Així el Lluís Perarnau podrà prendre possessió com a regidor de la Crida en el Ple del proper mes d’octubre.

Després de gairebé 7 anys com a regidor, primer per l’Entesa per Sabadell i després per la Crida, el Maties ha considerat que ara, a les portes d’un nou curs polític, era un bon moment per fer el relleu i no esgotar la limitació dels 8 anys de mandat que determinen el Codi ètic de l’Entesa i el de la Crida.

El Maties tanca aquesta etapa com a càrrec electe però el seu compromís amb la Crida, l’Entesa i la ciutat continua i seguirà treballant per a transformar Sabadell.

Des del Secretariat de l’Entesa volem agrair la seva tasca i la seva responsabilitat com a regidor i com alcalde de la ciutat en uns moments molt difícils, pel context polític i per l’onada repressiva que hem viscut i estem vivint, de la qual ell n’és un afectat directe.

També volem agrair la predisposició del Lluís Perarnau a assumir el relleu i naturalment li desitgem molta sort en aquesta nova etapa.