L’Entesa per Sabadell rebat les falsedats del PSC

14 03 Terres T Capellà 03

Lamenta que la seva acció política es limiti a fer declaracions falses i hipòcrites i no aporti res a la ciutat

A nous temps velles polítiques. Aquesta és la pràctica que segueix el PSC a l’intentar reivindicar la seva tasca política amb declaracions basades amb falsedats i hipocresies. És el cas de les darreres declaracions d’alguns dels seus regidors.

El Sr. Josep Ayuso, fidel hereu de Manuel Bustos, acusa gratuïtament l’Entesa per Sabadell d’haver-se oposat a l’execució de les obres de la Pista d’Atletisme Josep Molins del Complex Esportiu de Sant Oleguer, una actuació que fou aprovada per la Junta de Govern Local en l’anterior mandat, sense que des de l’Entesa es realitzés cap tipus de posicionament. En qualsevol cas, l’Entesa mai, ni en aquell moment ni en cap altre, no s’ha oposat a la millora de les pistes d’atletisme i demana al Sr. Ayuso que rectifiqui aquestes declaracions.

14 03 Terres T Capellà 03Per altra banda el Sr Carles Bosch no té cap mena de problema per atribuir-se el “mèrit” de la propera retirada de les terres apilades al Parc del Nord, quan la realitat és del tot diferent. Les terres provinents de les obres de perllongament dels FGC i d’altres obres de la Generalitat, amb continguts inapropiats per a ser dipositades, van ser apilades de manera fraudulenta al Parc del Nord en base a un acord ocult entre la Generalitat i el govern del PSC sense que es concedís cap mena de llicència. Davant la queixa dels veïns, la Generalitat va posar sobre la taula 5 milions d’euros a canvi de deixar-les dipositar i contribuir a la urbanització del Parc del Nord. El procés per a la retirada de les terres va ser fruit d’una moció aprovada pel Ple municipal del juny de 2014, a proposta de l’oposició i que el llavors govern del PSC es va veure obligat a gestionar. Tot i així, l’actuació no ha estat efectiva fins el canvi de govern, un any després d’aquesta moció.

Finalment, el PSC també “es mostra ara interessat” per la degradació del castell de Can Feu, quan ells han estat els únics responsables de la deixadesa i l’abandonament que pateix el castell. El PSC, amb la complicitat del PP, és qui va promoure, aprovar i signar el conveni amb la immobiliària Mas Duran, titular d’aquesta propietat privada, per a poder fer-ne un ús populista, però que ha afavorit que la propietat es desentengués de les seves obligacions legals de mantenir-lo en condicions de manteniment i seguretat.

Lamentem que el PSC, després de 16 anys de govern i d’haver deixat la ciutat i el Consistori en una situació devaluada (corrupció, opacitat, endeutament, manca de manteniments, convenis contra els interessos de la ciutat,…) tingui la poca ètica de basar la seva acció política en falsedats, enlloc de fer propostes i col·laborar a redreçar la situació que el nou govern ha heretat.