L’Entesa per Sabadell fa una crida a la mobilització l’11 DE SETEMBRE i a participar en la VIA LLIURE A LA REPÚBLICA CATALANA de l’avinguda Meridiana

El PP, el govern de Rajoy, l’Estat, el PSOE, Ciutadans, la gran majoria dels mitjans de comunicació estatals,… tots coincideixen a negar el caràcter plebiscitari de les eleccions del 27-S però, alhora, acceleren i incrementen la seva barroera campanya per a desmobilitzar l’extraordinària mobilització popular pel dret a decidir que vivim a Catalunya, al mateix temps que preparen el terreny per a una resposta autoritària i antidemocràtica (suspensió de l’autonomia, reforma exprés del Tribunal Constitucional, etc.).

Després d’anys de negar que a Catalunya existís cap conflicte polític, el Govern de l’Estat s’està preparant per encarar-lo de forma no democràtica (com seria permetent fer el referèndum que es reclama), amb una ofensiva autoritària carregada d’amenaces, intimidació i repressió. Aquesta resposta de l’Estat és la que està dotant de manera inapel·lable un caràcter plebiscitari a les eleccions del 27-S. La voluntat popular majoritària a Catalunya s’expressarà democràticament a través de les urnes i cap òrgan polític o judicial ho podrà impedir. Ara és l’hora. Volem decidir el nostre futur com a nació i ningú ens ho impedirà.

A l’Entesa per Sabadell apostem per la ruptura amb el règim del 78, el del bipartidisme PP-PSOE, el de la negació dels drets nacionals de Catalunya, Euskadi i Galícia, el de la corrupció sistèmica i els dèficits democràtics, el règim de les estructures estatals autoritàries i mai depurades d’elements feixistes.

L’Entesa per Sabadell fa una crida a la mobilització, a participar activament a la Via Lliure a la República Catalana de l’11 de setembre i en els actes reivindicatius convocats el mateix dia i a la vigília.