L’Entesa per Sabadell dóna visibilitat a la feina feta a l’Ajuntament en un Diari de valoració de la legislatura

150413 RP Diari Entesa

Dóna suport explícit a la Crida per Sabadell

L’Entesa per Sabadell ha editat un Diari que recull sintèticament la feina de l’organització i del Grup municipal durant els quatre anys de legislatura, destacant les propostes més significatives, així com la denúncia contínua de les irregularitats i la corrupció.

150413 RP Diari EntesaAmb una tirada de 70.000 exemplars, que ja s’han començat a distribuir porta a porta per tota la ciutat, la publicació està encapçalada pel títol L’Entesa amb la Crida, mostrant així un suport explícit a aquesta nova candidatura, que també forma part de les Candidatures Alternatives del Vallès – CAV.

La portada està dedicada a explicar la trajectòria i característiques de l’Entesa per Sabadell, destacant el seu compromís ètic, i a reclamar regeneració democràtica a l’Ajuntament, que ha estat una constant en tota la trajectòria de l’Entesa.

A les pàgines interiors, contrasta la denúncia del Cas Mercuri i la negativa del PSC de superar aquesta etapa amb la tasca propositiva de l’Entesa, que des de fa 16 anys treballa fent propostes per a la ciutat. Així, es destaquen per exemple les propostes dels Patis oberts, la rehabilitació dels antics pisos dels mestres, l’aposta per la cohesió social, o la feina de denúncia i seguiment de les obres del Gasoducte Martorell-Figueres, les irregularitats de Ca n’Alzina o l’enderroc del Despatx Corominas.

La publicació es tanca amb una pàgina dedicada íntegrament a la Crida per Sabadell, amb imatges de la darrera assemblea que va triar i proclamar la candidatura electoral que encapçalen Maties Serracant i Glòria Rubio.