L’Entesa per Sabadell demana a l’alcalde que eviti l’ús dels recursos públics per fer electoralisme

150313 GM Entesa

Qüestionem l’omnipresència de l’alcaldable del PSC que utilitza actes i recursos municipals per fer la seva campanya electoral

L’Entesa per Sabadell adreçarà a l’alcalde, Juan Carlos Sánchez, un escrit demanant-li que eviti l’ús dels recursos públics per part de l’alcaldable del PSC, Josep Ayuso, i no permeti que els utilitzi sense cap mena de pudor per a la seva campanya electoral.

L’Entesa considera que Sánchez ha renunciat a part de les seves responsabilitats com a alcalde, entre les quals la de ser la màxima representació de la ciutat, en favor del candidat del seu partit, que s’atribueix un rol que no li pertoca.

150313 GM EntesaAixí, el Sr. Ayuso utilitza l’estructura municipal i els actes públics per tenir un protagonisme que no es correspon amb les competències que té actualment a l’Ajuntament. A més, a banda dels actes oficials, fa visites a entitats –que convoquen a tots els seus socis– com a regidor, quan en realitat les fa com a candidat, i visites d’obres que no apareixen a l’agenda municipal, una pràctica que l’Entesa per Sabadell qualifica d’oportunista i reprovable.

De la mateixa manera, l’Entesa qüestiona l’omnipresència de l’alcaldable del PSC a les notes de premsa de l’Ajuntament de Sabadell – i per tant al web municipal- , que en cap cas no tenen la funció de donar cobertura als actes de les formacions polítiques, en un evident biaix d’un Departament de Comunicació sustentat amb diners públics, que és el principal canal de comunicació municipal, en favor del partit del govern.