L’Entesa per Sabadell es reivindica al Sopar de Tardor

141121 Sopar Entesa

L’Entesa per Sabadell va celebrar el passat divendres el tradicional sopar de tardor a l’Espai Polivalent del Nord. Durant el sopar van intervenir el coordinador de la formació, Lluís Perarnau, i la portaveu del Grup municipal, Virginia Domínguez, i l’acte va acabar amb un concert de Borja Penalba i Mireia Vives.

141121 Sopar EntesaLluís Perarnau va reclamar un canvi de règim, un canvi de polítiques, prioritzant la creació d’ocupació i la recuperació dels drets laborals, però sobretot promovent un canvi en les relacions de poder, fent que els interessos i els drets de la majoria s’imposin als d’una ínfima minoria que ara ho decideix tot. També va reclamar un significat nou per a la paraula participació, com a compromís, deixant enrere els simulacres, el clientelisme i la política d’aparador que ha governat Sabadell.

Virginia Domínguez va parlar de les conseqüències polítiques del Cas Mercuri que han portat a un govern esgotat, en descomposició, que no governa, a la decadència del Bustisme i la manca de polítiques transformadores. Va reivindicar la tasca de l’Entesa per Sabadell des d’una oposició honesta i rigorosa durant 16 anys recordant també el paper rellevant d’altres formacions polítiques de les Candidatures Alternatives del Vallès – CAV. Finalment, va defensar la necessitat d’una candidatura ciutadana que aplegui els sectors de l’espai alternatiu, apostant per la Crida per Sabadell, que es presentarà públicament el proper dissabte 29 de novembre a les 7 de la tarda a la Sala Miguel Henández.

La vetllada va acabar amb la música del guitarrista Borja Penalba i la veu de Mireia Vives, vinguts del País Valencià, que van interpretar composicions del seu treball Dones i Dons i també d’Ovidi Montllor, Feliu Ventura i Maria del Mar Bonet.