Seguim construïnt espais de contrapoder, seguim la Crida

Crida per Sabadell

28 de juny, Granja del Pas - Sabadell

El procés que vam iniciar ja fa un any l’Entesa per Sabadell, la CUP i el Moviment Popular segueix aglutinant i fent passos. Per això el proper dissabte 28 de juny a la Granja del Pas (Parc Central del Vallès) es farà una segona Trobada de debat, aprenentatge, coneixença i definició dels propers passos.

Crida per SabadellEn l’acte de presentació de la trobada, Maties Serracant va fer un breu repàs de la trajectòria d’aquest procés: el seu primer pas públic va ser a l’abril, en una trobada en què hi van participar més d’un centenar de persones, d’associacions, àmbits i edats molt diferents. A partir de la trobada es va decidir començar a treballar sota el paraigües de tres grans eixos temàtics: la situació d’emergència social, la participació política i el model de ciutat. Diferents grups de treball han estat treballant en aquests temes.

La trobada del 28 de juny constarà de dos grans apartats. Una primera part en què es continuarà amb els debats iniciats a la primera i amb la tasca desenvolupada pels grups de treball i que es clourà amb un vermut on hi ha convidades membres de Candidatures Alternatives de Ribes, Gramanet i Ripollet. I un segon bloc de la Trobada, ja a la tarda, en què es comançarà a debatre elements organitzatius del nou espai polític, així com de treball per al proper any.

Més informació i inscripcions a:
cridapersabadell.cat