L’Entesa per Sabadell fa una crida a participar massivament a la manifestació convocada per Som Escola en defensa de l’escola catalana

140614 CARTELL-SOM-ESCOLA

La manifestació és aquest dissabte, 14 de juny, a les 18.00 h al Passeig de Sant Joan amb Gran Via

El model d’escola catalana, com molt bé assenyala la plataforma que aplega 43 entitats cíviques i culturals, és una “eina clau per a la cohesió social, la igualtat d’oportunitats i la qualitat educativa; un model que no segrega els infants per raó de llengua i garanteix el coneixement del català i del castellà”.

140614 CARTELL-SOM-ESCOLAAquesta manifestació ha de deixar ben clar, per un costat, el rebuig social majoritari a la sentència del TSJC (són les escoles, i no els jutges, les que han de fixar els percentatges adequats de les diferents llengües amb criteris pedagògics) i, per un altre, l’oposició més ferma i contundent a la LOMCE, que el PP pretén imposar de forma antidemocràtica i completament d’esquenes a la comunitat educativa.

És per això que ens sumem a la convocatòria de Som Escola per al 14 de juny a Barcelona, amb el lema “Per un país de tots, decidim escola en català, de qualitat i per a tothom”, a què també s’han sumat Escola Valenciana i l’Assemblea de Docents de les Illes.