L’Entesa per Sabadell emplaça públicament el tinent d’alcalde d’Urbanisme, Josep Ayuso, a demostrar que els expedients de disciplina de Ca n’Alzina continuen la seva tramitació

140313 RP ES Ca n'Alzina

L’Entesa sosté que els dos expedients més importants van ser suspesos per decret de Josep Ayuso

140313 RP ES Ca n'AlzinaL’Entesa per Sabadell emplaça públicament el tinent d’alcalde d’Habitatge, Urbanisme i Via Pública, Josep Ayuso, a demostrar que els expedients de disciplina de Ca n’Alzina continuen la seva tramitació i es pregunta com és possible el tinent d’alcalde d’Urbanisme faci aquestes declaracions, quan va ser ell mateix que va signar els decrets de suspensió de la tramitació, concretament els decrets 9750/2013 del 8 d’octubre de 2013 i 11101/2013 el 8 de novembre.”

L’Entesa respon així a les declaracions de Josep Ayuso recollides per diferents mitjans de comunicació on afirmava que els expedients continuaven vius:

Complirem la normativa, la legalitat i actuarem amb contundència. Però en cap cas la tramitació del Pla Especial significa aixecar el peu de l’accelerador dels expedients de disciplina urbanística”, Ràdio Sabadell, 13 de març de 2014.

…afirma que molts dels expedients oberts han tingut resolucions amb conseqüències negatives per la propietat de la finca, que ha hagut de pagar les multes corresponents”, El Vapor, 14 de març de 2014.

Però és important dir que mentre continua la tramitació del Pla Especial no s’aturen ni s’aturaran els expedients urbanístics, diu Ayuso, en contra del que l’Entesa ha assegurat aquest dijous”, iSabadell, 14 de març de 2014.

actuaremos con todo el rigor i la contundencia para preservar el ámbito. (…/…) En cuanto a la posibilidad que el Plan Especial paralice estos expedientes, Ayuso negó esta posibilidad”. Diari de Sabadell, 15 de març de 2014.

L’Entesa per Sabadell continuarà la seva tasca de fiscalització de l’acció del govern i traient a la llum la informació contrastada sobre les il·legalitats de Ca n’Alzina, obtinguda a partir de la consulta dels expedients. Per aquest motiu estem a l’espera de la resposta a altres preguntes adreçades dijous passat a l’alcalde, alhora que demanem al govern que no tergiversi les informacions oficials.