L’Entesa per Sabadell edita un cartell sobre el Cas Mercuri

140129CartellCasMercuri

S’ha distribuït per la ciutat i les xarxes socials

L’Entesa per Sabadell ha editat un cartell sobre el Cas Mercuri, que ha començat a distribuir per la ciutat i per les xarxes socials. El cartell recupera la portada del Butlletí del grup municipal del mes de novembre, que es va dedicar al primer aniversari de l’esclat del Cas Mercuri, en què estan imputats diversos regidors i càrrecs de confiança del govern del PSC.

Sobre un potent fons negre i recreant el cartell de la mítica trilogia El Padrí, apareixen els lemes “Cas Mercuri, 1 any i segueixen cobrant” i “Imputats fora de l’Ajuntament”.

140129CartellCasMercuriEl cartell forma part de la campanya de denúncia de la situació d’anormalitat que viu l’Ajuntament, una campanya que l’Entesa va iniciar amb l’edició d’enganxines i samarretes amb el lema Prou Corrupció, No imputats, que llueixen els membres de l’Entesa en el Ple municipal per recordar que encara no s’han assumit responsabilitats polítiques pel Cas Mercuri.

Un altre element que va posar en marxa l’Entesa fa unes setmanes a la pàgina web www.entesa.org és un comptador que indica quants dies fa de l’incompliment flagrant dels acords del ple municipal sobre els càrrecs imputats en el Cas Mercuri, que actualment ja són 58 dies i unes quantes hores.

Amb totes aquestes accions l’Entesa vol recordar que els regidors imputats continuen ocupant càrrecs públics i cobrant importants remuneracions de l’erari públic (Paco Bustos i Joan Manau 64.000 € cadascú i Manuel Bustos 100.100 €), alhora que vol activar la resposta ciutadana davant d’una actuació tan indigna.

D’altra banda, l’Entesa participa activament en la Plataforma Sabadell Lliure de Corrupció que, a més d’organitzar accions de sensibilització, s’ha personat com a acusació popular en el procés judicial del Cas Mercuri.