L’Entesa per Sabadell encara el nou any amb l’objectiu de denunciar la manca d’autoritat de l’alcalde Sánchez per governar Sabadell

131031 Grup Municipal ES

L’Entesa reprova un alcalde que no aplica els acords democràtics del ple municipal. Exigim polítiques atrevides per fer front als nous escenaris

L’Entesa per Sabadell inicia l’any polític amb l’objectiu de denunciar la manca d’autoritat de l’alcalde, Juan Carlos Sánchez, per governar la ciutat mentre no apliqui els acords democràtics del ple municipal.

131031 Grup Municipal ESQuan es compleixen 35 dies de l’aprovació d’una moció per part del conjunt de l’oposició per exigir que cessin els càrrecs electes i de confiança imputats en el Cas Mercuri i que s’obri un expedient al cap de la Policia Municipal, també imputat, l’Entesa reprova un alcalde que es nega a complir els acords democràtics, un alcalde que no té cap mena de credibilitat com a representant institucional, que amb la seva actitud confirma que està lligat de mans perquè indirectament es troba implicat en el cas Mercuri. El seu comportament és el d’un cap de govern municipal enrocat a l’espera de resolucions judicials.

L’alcalde ha mostrat poca capacitat per liderar polítiques innovadores a la ciutat, davant d’una situació socioeconòmica molt complexa i amb creixents desigualtats socials, en què el govern del PSC continua aplicant les mateixes receptes que s’ha demostrat que no aporten solucions a la ciutat.

L’Entesa exigeix polítiques atrevides per fer front als nous escenaris que superin les actuacions caritatives i assistencials i que impulsin un nou model de serveis socials que es basi en els drets de les persones, que comenci a municipalitzar concessions que actualment estan en mans privades, que opti per mesures valentes en matèria d’habitatge, com ara l’aplicació de sancions als bancs amb habitatges buits, que suposi un revulsiu en les accions de promoció econòmica i, sobretot, que abandoni les polítiques d’aparador i les campanyes propagandístiques.

En definitiva, més acció social, més intervenció econòmica i menys propaganda!