L’Entesa per Sabadell denuncia la manca de manteniment d’instal·lacions esportives per part del govern municipal

131116 Goteres Pavelló Gràcia

Aquest cap de setmana s’han hagut de suspendre diversos partits al Pavelló municipal de Gràcia a causa de les goteres

Una vegada més, aquest cap de setmana s’han hagut de suspendre partits oficials de diverses categories del campionat d’handbol degut a les goteres existents al Pavelló Municipal de Gràcia, a causa de les goteres provocades per la pluja.

Aquest fet produeix una considerable alteració en el campionat de competició de les categories afectades i un greu perjudici per als equips i els acompanyants, especialment als que s’han desplaçat des d’altres municipis, amb el corresponent cost. Una situació que, a més, dóna una pèssima imatge de la ciutat.

131116 Goteres Pavelló GràciaAquesta situació del pavelló de Gràcia no és un fet puntual, sinó una constant que es ve repetint des de fa molts anys –i que ja va denunciar l’Entesa l’any 2011–, a causa de l’ineficient manteniment, malgrat l’Ajuntament disposa d’un servei de manteniment preventiu. Tot i les reiterades denúncies plantejades per l’OAR Gràcia, que és l’adjudicatari de l’equipament, el govern municipal no ha afrontat cap solució per resoldre el problema.

Aquesta lamentable manca de manteniment contrasta amb els milers i milers d’euros que el govern municipal destina per eixugar el dèficit anual d’uns 300.000 euros anuals de la Pista Coberta, o les inversions dedicades a fer obres al complex esportiu Olimpia per regalar-lo a la Federació Catalana de Futbol.

L’Entesa per Sabadell denuncia aquesta política bipolar del govern municipal i exigeix un manteniment correcte de les instal·lacions esportives municipals.