L’Entesa per Sabadell organitza un acte informatiu sobre el soterrament dels FGC a Gràcia-Can Feu

131118 Cartell acte FGC

En el marc de la campanya “Volem el Passeig Gràcia-Can Feu. Soterrament: Ara o mai!”

L’Entesa per Sabadell ha encetat una campanya per reclamar el soterrament immediat dels FGC al seu pas per Gràcia-Can Feu, tal com estava previst en el projecte, que, en el seu moment, va incorporar aquesta al·legació de l’Entesa.

131118 Cartell acte FGCAmb aquest motiu, l’Entesa ha distribuït porta a porta un full informatiu als barris de Gràcia i Can Feu, ha editat un adhesiu i organitza un acte informatiu el proper dilluns 18 de novembre a 2/4 de 8 de la tarda al Centre cívic de Gràcia.

Els lemes de la campanya són “PSC-CiU, prou mentides!”, “Volem el Passeig Gràcia-Can Feu”, “Soterrament: ara o mai!”. Amb aquests missatges es vol posar de manifest com la promesa de soterrar que van fer l’alcalde Manuel Bustos i el Conseller de Política Territorial, Joaquim Nadal, s’han anat diluint en aquests anys. Malgrat l’actual conseller, Santi Vila, ja va anunciar durant una visita a la tuneladora que no hi hauria soterrament, l’alcalde Juan Carlos Sánchez i la pròpia Generalitat han mantingut viva la promesa.

L’Entesa per Sabadell alerta de la impossibilitat material de fer el soterrament “més endavant”, tal i com anuncien PSC i CiU, si el soterrament no es fa ara, de manera simultània amb l’actual obra de perllongament. Més endavant, la nova afectació de l’espai públic, condicionants tècnics, interrupció del servei, cost molt més elevat, etc. faran del tot inviable soterrar els 400 metres pendents fins Can Feu. Aquest “més endavant es farà” és doncs un altre engany per tal de no haver de reconèixer el seu fracàs i intentar que la gent es conformi i no demani explicacions.

L’Entesa convida a tota la ciutadania i als mitjans de comunicació a assistir a aquest acte per tenir tota la informació.