L’Entesa per Sabadell condemna les “imputacions a dit” per part dels Mossos d’Esquadra

130918 GM Entesa per Sabadell 2

A rel de les detencions d’activistes en la manifestació del 1r de maig

L’Entesa per Sabadell condemna les “imputacions a dit” per part dels Mossos d’Esquadra sobre dos participants en la manifestació anticapitalista del 1r de maig a Sabadell, tal com ha denunciat Sabadell lluitant.

130918 GM Entesa per Sabadell 2Aquest lamentable episodi demostra que la policia autonòmica manté una política d’assetjament als moviments socials i a les persones que hi participen de forma més destacada, com es desprèn de la imputació absolutament injustificada de Vicente Mellado, conegut militant de la PAHC de Sabadell. Finalment, les acusacions contra Mellado s’han arxivat i ha estat absolt, perquè no hi havia cap mena de prova en la seva contra.

L’Entesa per Sabadell se solidaritza també amb un altre manifestant imputat, condemnat a tres dies d’arrest domiciliari. La repressió no aconseguirà aturar les protestes contra l’ordre social injust i inhumà en què vivim.