L’Entesa per Sabadell crida a la mobilització dels sabadellencs i sabadellenques aquest 11 de setembre

Cal que lluitem pels nostres drets nacionals i socials

Catalunya travessa per un dels moments més decisius de la seva història, en el que està en joc el seu futur com a nació.

Poder administrar els nostres recursos, organitzar-nos com a poble, defensar la nostra cultura i la nostra llengua i establir les relacions que considerem més convenients amb els altres pobles, sense que ningú ens imposi el què hem de ser i fer, és una aspiració i un repte que està únicament a les mans del conjunt de catalans i catalanes.

Des de l’Entesa per Sabadell estem compromesos a que el poble de Catalunya pugui exercir el dret a decidir i el dret a que pugui esdevenir en un futur proper un estat propi. Però també defensem una nova societat, amb justícia social, més democràtica i solidària. Una Catalunya amb drets laborals i socials.

Aquest 11 de setembre tenim una ocasió decisiva per avançar cap aquesta nova societat, la qual podrem assolir únicament gràcies a la mobilització de la majoria de la societat catalana. És per aquest motiu que des de l’Entesa per Sabadell fem una crida a la mobilització participant en les diferents activitats i actes que se celebraran els dies 10 i 11 de setembre.

En aquest sentit, els regidors i molts altres membres de l’Entesa per Sabadell participaran en els trams de Vallirana, Avinyonet i l’Ampolla de la Via Catalana i en el tram Encerclem la Caixa de Barcelona.

Des de l’Entesa per Sabadell animem a defensar els nostres drets nacionals i socials participant en els diferents actes i mobilitzacions:

10 setembre

 Cadena de llum per la independència, al centre de Sabadell.

 Manifestació per la independència, al centre de Sabadell.

 Acte contra la Repressió sindical i social. Cotxeres de Sants Barcelona.

11 setembre

 Ofrena floral, a la Masia de Can Rull. 10 matí.

 Cadena Humana de la Via Catalana per la independència.

 Cadena Humana “Encerclem la Caixa”, organitzada pel Procés Constituent.