L’Entesa per Sabadell respecta la decisió de Montserrat Capdevila, però lamenta que injuriï l’oposició per amagar els veritables motius de la seva renúncia

L’Entesa per Sabadell respecta la decisió de la fins ara tinenta d’alcalde Montserrat Capdevila, que avui ha anunciat inesperadament la seva renúncia, però lamenta que en l’escrit que ha fet públic en el seu bloc injuriï l’oposició per amagar els veritables motius de la seva renúncia.

Com és evident per a la ciutadania que segueixi de prop la política municipal i com pot certificar la pròpia Entesa, a Sabadell no hi ha pas “una tensió extrema derivada d’estar més centrada en l’atac personal”, com escriu Capdevila en el seu bloc. Per això l’Entesa demana que clarifiqui exactament a quins atacs es refereix. Parlar de “situació tòxica” o “ambient polític irrespirable” està absolutament injustificat.

És inacceptable que la senyora Capdevila vulgui atribuir a la resta de grups municipals una decisió personal, que probablement té més a veure amb les fissures del nou govern municipal i a la profunda crisi ideològica i de lideratge que viu el PSC a Catalunya, que no pas amb cap dels elements que cita en el seu comunicat.