L’Entesa per Sabadell dóna suport a la manifestació de l’1 de maig en defensa dels drets laborals i socials

L’Entesa per Sabadell dóna suport a la Manifestació de l’1 de maig convocada per diferents col·lectius anticapitalistes, que sortirà el proper dimecres de l’Estació Renfe Centre a les 12 hores.

Amb el lema “Nosaltres produïm, nosaltres decidim”, la convocatòria posa l’accent en la necessitat de què els treballadors i treballadores prenguin consciència de la pèrdua de drets laborals que s’està produint en els darrers anys per efecte de les polítiques neoliberals que imposen els governs de tots els colors (PP, PSOE, CiU, PNV,….) a Catalunya, l’Estat Espanyol i la Unió Europea.

L’Entesa per Sabadell considera que les alarmants xifres d’atur i la precarització del treball, que tenen greus conseqüències econòmiques i socials, obliguen a reforçar el sindicalisme de base i a exigir el repartiment del treball i la protecció dels drets laborals.

Des de l’Entesa per Sabadell considerem prioritari defensar els drets laborals, socials i polítics i denunciar que els treballadors i treballadores estem pagant les conseqüències d’una crisi que no hem provocat.

És per aquests motius que animem tots els sabadellencs i sabadellenques a participar a la manifestació de demà.