L’Entesa per Sabadell dóna suport a una moció de suport als corresponsals de Catalunya Ràdio

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals prescindirà de la xarxa de corresponsals en el territori

L’Entesa per Sabadell ha donat suport a una moció presentada a la Junta de portaveus, que demana a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals – CCMA que anul·li la decisió de desmantellar la xarxa de corresponsals que treballen per a Catalunya Ràdio a tot el territori.

D’altra banda, l’Entesa dóna ple suport al manifest signat pels 21 corresponsals a diferents comarques, que reivindica la funció d’aquests “periodistes “freelance” que han treballat amb esforç i sense horaris durant dècades per emetre tots els temes i informacions que preocupaven i afectaven més directament la ciutadania de les nostres comarques i ciutats”.

Fent gal·la d’un extraordinari cinisme, la CCMA ha presentat aquesta retallada del periodisme de proximitat, com un “nou model de cobertura, reforçant la presència al territori”. L’Entesa per Sabadell considera que aquest desmantellament provocarà un buit i suposarà una regressió en el dret a la informació, a banda de potenciar encara més el centralisme de Barcelona.

Per últim, l’Entesa se solidaritza amb els professionals afectats i vol agrair especialment el treball i la dedicació d’Albert Segura, el darrer corresponsal que ha treballat a Sabadell.