Més d’un centenar de persones i una trentena d’entitats confrmen la seva participació a la trobada “Construïm Alternatives”

130406 Cartell-Trobada 6A-web

L’èxit de convocatòria que està tenint la trobada de col·lectius i entitats prevista pel proper dissabte 6 d’abril a Ripollet, satisfà i molt a les entitats convocants. La intenció de les Candidatures Alternatives del Vallès, la Gent de Gramenet, la Trobada de Nou Barris i l’Alternativa d’Esquerres de Cornellà, entitats convocants, era generar un espai de trobada
per a persones que participen i militen en diferents col·lectius d’àmbits sectorials i territorials diversos, per tal de compartir les seves experiències i generar confances i complicitats entre elles.

130406 Cartell-Trobada 6A-webLa bona acollida que ha tingut la convocatòria entre les entitats convidades fa preveure que un intens i productiu debat entre les persones participants, que permetrà de ben segur establir una bona xarxa de contactes i coneixences que ens permetran afrontar amb més força, il·lusió i arguments les lluites futures contra el sistema que ens asfxia.

Aquesta és una primera trobada que no té cap altre intenció que posar en contacte a persones, de manera que aquest primer objectiu el podem donar per assolit amb la bona resposta d’inscripcions que estem tenint fns al moment. Caldrà veure com es desenvolupen els tallers i l’assemblea de conclusions per poder valorar com cal la trobada, i poder extreure unes conclusions conjuntes per encarar el futur i una possible continuïtat d’aquest tipus de trobades.

Des de les Candidatures Alternatives del Vallès, la Gent de Gramenet, la Trobada de Nou Barris i l’Alternativa d’Esquerres de Cornellà, us convidem a participar de la jornada i compartir les vostres experiències amb totes nosaltres. Fins dissabte.

Informació de la jornada.

Data: Dissabte 6 d’abril de 2013
Lloc de trobada: Teatre-Auditori de Ripollet, Plaça Onze de Setembre. Ripollet.

Horari de la jornada:

9:00 – Rebuda dels participants, esmorzar i inscripcions.
10:00 – Presentació de la trobada.
10:15 – Tallers participatius sobre democràcia, economia, qüestió nacional,
experiències de lluita i futur de la lluita conjunta.
12:00 – Pausa.
12:15 – Assemblea de conclusions.
14:00 – Dinar popular. A 5€ el tiquet que es podrà comprar el mateix dia de la
trobada.