L’Entesa per Sabadell i Esquerra Republicana mantenen una trobada per tractar temes d’actualitat de la ciutat

Esquerra Republicana de Catalunya i l'Entesa per Sabadell van celebrar el passat dimarts una reunió marcada per la cordialitat entre les formacions i la voluntat comuna de treballar per la regeneració democràtica de la ciutat

Durant el passat dia 4 de Març, Esquerra Republicana de Catalunya i l’Entesa per Sabadell van reunir-se per tal de presentar el nou equip executiu de la formació d’esquerres i a analitzar els principals problemes de la ciutat. En la trobada, que es va realitzar en un clima positiu, es va evidenciar la bona voluntat de les dues organitzacions de cara a mantenir reunions periòdiques per analitzar la situació de la ciutat, i seguir animant la resta de partits de l’oposició a fer una moció de censura al PSC de Sabadell si no cessa tots els càrrecs imputats.

Les dues organitzacions polítiques, a més, van acordar establir vincles de comunicació que permetin mantenir un clima d’intercanvi d’informació i voluntat de treball. Igualment, es va concloure que les col·laboracions en diferents plataformes de la ciutat estaven obtenint bons resultats i ambdues formacions van mostrar el seu convenciment de que cal seguir treballant per a obtenir una Sabadell lliure de corrupció.