L’Entesa per Sabadell denuncia l’ús il·legítim que Manuel Bustos fa d’adreces particulars per exculpar-se

120302-GM-4

El senyor Manuel Bustos, tot i estar apartat de les seves funcions d’alcalde, ha enviat, des la seva adreça electrònica d’alcaldia, una carta personal, no signada com alcalde sinó com a Manuel Bustos, a diferents persones i entitats de la ciutat per exculpar-se dels càrrecs pels quals està imputat de delicte contra l’administració pública. En el mateix correu adjunta una declaració pública que havia enviat als mitjans de comunicació feia dies.

120302-GM-4Des de l’Entesa per Sabadell no volem entrar a valorar el contingut de la carta, ja que considerem es desqualifica per ella mateixa, amb l’intent de minimitzar i ridiculitzar les greus acusacions per les quals ha està imputat, i en base les quals el jutge i el fiscal, desprès de l’àmplia informació que disposen sobre la seva implicació, li han mantingut les imputacions.

L’Entesa per Sabadell denunciem amb tota claredat l’ús inapropiat de mitjans municipals per part del sr Manuel Bustos tot i estar apartat del seu càrrec, i de l’ús il·legítim d’adreces particulars i d’entitats per enviar una carta privada per intentar defensar-se de les greus imputacions que pesen sobre la seva persona.

Una vegada més es posa en evidència l’estil barroer i manipulador del sr Manuel Bustos, així com la seva habitual tendència a apropiar-se de mitjans i recursos públics en benefici particular, amb l’absoluta connivència dels membres del govern municipal.