L’Entesa per Sabadell exigeix el cessament immediat dels càrrecs imputats en el Cas Mercuri

121120 RP Pla de Barris 1

En compliment de la moció aprovada pel ple municipal

121120 RP Pla de Barris 1L’Entesa per Sabadell exigeix el cessament del càrrecs electes i de confiança imputats en el Cas Mercuri de les seves responsabilitats de gestió de manera immediata, tal com indicava el segon acord de la moció aprovada per la majoria del ple municipal el passat dia 6. Aquesta moció va obtenir el vot favorable de tots els grups municipals, excepte el PSC.

Aquest acord implica que els càrrecs electes abandonin les seves atribucions en el govern municipal, tot i que puguin conservar l’acta de regidor, i que els càrrecs de confiança cessin immediatament i deixin de ser personal de l’Ajuntament de Sabadell.

La regidora portaveu de l’Entesa per Sabadell, Virginia Domínguez, ja va manifestar durant el debat del ple que, en cas que l’alcalde accidental nomenat el mateix dimarts no pugui exercir aquesta competència, es busqués la fórmula per dur a terme aquesta mesura, probablement a través d’un decret de l’alcalde Manuel Bustos.

En qualsevol cas, l’Entesa per Sabadell recorda que els tres regidors i tres càrrecs de confiança imputats, a més de l’obligació que tenen de complir el mandat del Ple, poden cessar a petició pròpia per mostrar la seva dignitat davant de la ciutat.