L’Entesa per Sabadell considera positiu que l’alcalde Manuel Bustos hagi nomenat finalment un alcalde accidental

121120 RP Pla de Barris 1

Aquesta mesura de mínims arriba tard i forçada per evitar el debat al ple

L’Entesa per Sabadell considera positiu que Manuel Bustos hagi nomenat finalment un alcalde accidental, tal com havia demanat reiteradament la portaveu Virginia Domínguez des de dimarts passat, quan es van conèixer les imputacions pel cas Mercuri.

121120 RP Pla de Barris 1Davant de la greu situació de descrèdit de la institució municipal, l’Entesa per Sabadell va exigir que l’alcalde es retirés temporalment de les seves responsabilitats polítiques i de govern, petició que es va concretar formalment en una moció presentada el passat dimecres 28 de novembre que es debatrà en el ple d’avui, i a la que s’han sumat la resta de grups de l’oposició.

L’Entesa per Sabadell considera que Manuel Bustos ha pres aquesta decisió precisament avui per eludir el debat en el ple municipal, el màxim òrgan de representació de la ciutat, i lamenta que un cop més menystingui els espais institucionals i únicament s’expliqui davant dels mitjans de comunicació.

Malgrat la imatge d’innocència que ha volgut projectar, Manuel Bustos continua imputat de càrrecs de delicte contra l’Administració pública, que inclouen tràfic d’influències, malversació de fons públics i omissió de persecució del delicte, de la mateixa manera que han estat imputats diversos membres del govern i càrrecs de la seva confiança sobre els quals no s’ha pres cap mesura.

L’Entesa per Sabadell continuarà treballant per tal que l’Ajuntament recuperi la credibilitat i per garantir una bona gestió dels interessos de la ciutat.