L’Entesa per Sabadell demana a l’alcalde Bustos la convocatòria urgent de la Junta de Portaveus davant el registre que els Mossos està realitzant a les dependències municipals

L’Entesa per Sabadell ha demanat a l’alcalde Manuel Bustos la convocatòria urgent de la Junta de Portaveus perquè el govern informi als representants municipals sobre el registre que els Mossos d’Esquadra estan realitzant a les dependències municipals des de les 10 a rel de la investigació judicial per presumpta corrupció amb la implicació de polítics locals.

Davant de l’aparició de la notícia a diferents mitjans de comunicació, la portaveu de l’Entesa per Sabadell, Virginia Domínguez, ha sol·licitat una versió oficial, però fins al moment no ha estat facilitat cap mena d’informació per part del govern municipal.

L’Entesa exigeix tota la informació de manera immediata i màxima transparència.