L’Entesa per Sabadell demana coherència al govern municipal i compromís real amb els treballadors i treballadores

121120 Pla de Barris 2

Lamenta que apliquin mesures neoliberals mentre es manifesten contra aquestes mesures i demana que defineixin al costat de qui estan

L’Entesa per Sabadell veu amb preocupació que el govern municipal del PSC actuï com a mera corretja de transmissió de les mesures neoliberals que estan imposant impunement els governs del PP a l’estat i de CiU a la Generalitat de Catalunya. No obstant això, diferents membres del govern municipal es manifestaven sense cap mena de pudor en contra d’aquestes mateixes mesures el 14 de novembre, amb motiu de la Vaga General.

121120 Pla de Barris 2L’Entesa per Sabadell reclama una actitud més coherent i creïble per part del govern municipal, que si es manifesta obertament contra les retallades fins al punt de participar de les manifestacions de 14N, hauria de plantar-se davant de les administracions que dicten mesures restrictives que limiten els drets laborals i socials, en comptes d’aplicar-les submisament.

En aquest sentit, l’Entesa defensa que Sabadell esdevingui un exemple de compromís amb la ciutadania i amb els treballadors i treballadores municipals, evitant aplicar més mesures regressives i contràries als drets laborals.

Lamentablement, al mes de juny, l’Ajuntament ja va acomiadar 19 treballadors i treballadores funcionaris interins, una mostra d’insensibilitat davant de la greu situació d’atur que viu la ciutat, pel fet que aquestes persones difícilment trobaran una altra feina. Però les mesures no acaben aquí, sinó que hi ha nous acomiadaments vinculats a projectes específics, com ara el Pla de Barris o el Consorci del Parc Central del Vallès.