L’Entesa per Sabadell condemna la política repressiva del Conseller d’Interior Felip Puig

L’Entesa exigeix la llibertat de les persones detingudes per la Vaga General

L’Entesa per Sabadell condemna la política repressiva del Conseller d’Interior Felip Puig. Les noves detencions que s’han produït aquest matí a Sabadell, s’emmarquen en una escalada repressiva que pretén criminalitzar els moviments que rebutgen les polítiques econòmiques dels governs català i espanyol.

Amb aquesta campanya d’intimidació, el govern de CiU pretén limitar l’abast d’aquestes expressions que, malgrat això, han demostrat la seva voluntat de seguir mostrant una actitud ferma i bel·ligerant davant de les agressions als drets socials i laborals.

L’Entesa per Sabadell demana la llibertat immediata i sense càrrecs de tots els detinguts, així com el cessament immediat de la política repressiva que el govern de CiU ha estès al conjunt de Catalunya.

Avui, com ahir, la lluita és l’únic camí.