Les Candidatures Alternatives del Vallès – CAV organitzen la 5a Bicicletada pel Vallès

Amb el lema “En defensa dels camins, les vies verdes i els carrils bici”, les Candidatures Alternatives del Vallès han convocat pel proper diumenge 15 de juliol la cinquena edició de la Bicicletada pel Vallès.

Les diferents organitzacions que conformen les CAV, entre les quals es compta l’Entesa per Sabadell, consideren que la bicicletada anual està plenament consolidada després de l’èxit de les edicions del 2008, que va acabar a Ripollet, 2009, amb final a Sabadell, 2010, amb final a Badia i 2011, que va acabar a Cerdanyola. Enguany, sortiran grups de ciclistes des de les diferents poblacions organitzadores amb destí al Bosc de Ca n’Oriol de Rubí, on tindran lloc els parlaments i esmorzar. La trobada de Sabadell serà a les 9:30 del matí a la Plaça del Doctor Robert.

La finalitat d’aquesta activitat és reivindicar una altra cultura de la mobilitat i la necessitat d’adequar els carrers i carreteres com a itineraris segurs per a bicicletes, així com recuperar els camins i aconseguir que les Vies verdes siguin una realitat.

Les CAV reclamen a les administracions les inversions necessàries per aconseguir que la bicicleta no sigui únicament un element de lleure, sinó una alternativa real per a la mobilitat a les nostres ciutats, garantint la connexió segura amb els diferents pobles i polígons industrials al Vallès.