L’Entesa per Sabadell denuncia que l’equip de govern censura la protesta dels estudiants de l’Escola Illa

120525EscolaIlla3p

L’Entesa per Sabadell ha tingut coneixement de què el passat dijous a primera hora personal municipal va retirar les nombroses pancartes que els i les estudiants de l’Escola Illa havien col·locat el dia abans a la façana.

120525EscolaIlla3pAquestes pancartes denunciaven l’elevadíssim increment dels preus dels cicles formatius que s’imparteixen en aquesta escola municipal d’art, un increment que va ser aprovat inicialment al ple municipal del 8 de maig i al qual l’Entesa per Sabadell es va oposar. Aquests alumnes passaran de pagar una quota de material a un total de 1.555 €, molt per sobre d’una carrera universitària.

120525EscolaIlla1pPer aquest motiu aquest col·lectiu s’ha mobilitzat en les darreres setmanes, denunciant l’increment del 800% i van portar també la seva reinvindicació a la desfilada de moda que va organitzar fa poques setmanes l’Escola Illa, on van mostrar pancartes amb lemes com ara “La vostra mala gestió no és la nostra responsabilitat”.

L’Entesa per Sabadell s’ha adreçat a l’alcalde per conèixer els motius de la censura de les pancartes per part de personal municipal i confia que les noves pancartes que s’han col·locat, que expressen el malestar d’aquests estudiants, no siguin retirades.