L’Entesa per Sabadell denuncia que la Generalitat ha eliminat del seu pla d’inversions la reforma de l’Institut Pau Vila

120113 GM Virginia i Juli

L’Entesa insta l’alcalde a exigir aquesta inversió que ja disposava de projecte

L’Entesa per Sabadell denuncia que la Generalitat ha eliminat del calendari d’inversions les obres de reforma de l’Institut Pau Vila, que disposa de projecte des de fa anys i ja s’hauria hagut d’executar. De fet, els treballs previs es van dur a terme durant l’any 2008 i l’obra estava pendent de disponibilitat pressupostària.

120113 GM Virginia i JuliAquesta sorprenent decisió va ser comunicada al centre fa mesos però, tanmateix, el govern municipal afirma que no en té coneixement oficial. En aquest sentit, l’Entesa per Sabadell considera que cal demanar una explicació oficial i insta l’alcalde a exigir aquesta inversió en unes instal·lacions que estan molt malmeses, que no acompleixen la normativa d’accessibilitat, i en les quals no s’ha fet cap actuació pel fet que s’havien de fer els nous edificis.

Altres equipaments pendents del pressupost de la Generalitat són l’ampliació de l’Escola La Trama, les obres de les quals finalment han estat adjudicades, però que tindran una durada de dos anys i mig, el CAP de Can Llong i la segona escola de Gràcia, que ni tan sols disposa de projecte.
L’Entesa per Sabadell considera que els serveis públics haurien de ser una prioritat per a la Generalitat, especialment els serveis bàsics dels àmbits de sanitat i educació, que són la base per a la cohesió social.