Sobre l’avaria de l’escala mecànica de l’estació Renfe Centre

Prec de Virginia Domínguez en el ple municipal del 8 de novembre de 2011

Com vostè sap a l’Entesa per Sabadell ens preocupa que encara hi hagi barreres arquitectòniques a la ciutat. En aquest sentit, un dels punts negres és l’estació centre de Renfe i, de fet, ja hi ha un mandat del ple per l’aprovació d’una moció de l’Entesa per Sabadell.

Malgrat fa poc es va fer una reforma, aquesta no va adaptar l’accés a les persones amb mobilitat reduïda.

Ara, a banda de la manca de mesures per eliminar barreres, s’hi suma des d’abans de l’estiu l’avaria de les escales mecàniques de l’andana direcció a Barcelona, agreujant encara més el problema d’accessibilitat.
En aquest sentit, el nostre prec és que faci alguna gestió per solucionar aquest problema.