NOVA ASSEMBLEA DE LES CANDIDATURES ALTERNATIVES DEL VALLÈS

Les Candidatures Alternatives del Vallès (CAV), de les quals forma part l’Entesa per Sabadell, celebraran una nova assemblea comarcal al nou local de l’Altraveu de Castellar del Vallès el proper dissabte 1 d’octubre.

L’assemblea s’emmarca en un context de creixement de les CAV a la comarca, tant en vots com en regidors i regidores, a les eleccions municipals del passat mes de maig, que confirma la consolidació del municipalisme alternatiu al Vallès.

Aquest creixement, així com la constatació del sorgiment de moltes altres candidatures alternatives al Vallès Oriental i el Barcelonès, amb les quals és possible establir mecanismes de coordinació de treball conjunt, generen la necessitat de fer una reflexió sobre l’abast de les CAV i d’enfortir l’organització interna de la coalició per tal de donar millor resposta a les qüestions que se’ns plantegen i treballar de manera més eficient.

D’altra banda, l’assemblea definirà les línies prioritàries de treball conjunt i de reflexió per als propers dos anys.