Nou èxit de la bicicletada de les Candidatures Alternatives del Vallès – CAV

110710BicicletadaCAV

Les Candidatures Alternatives del Vallès – CAV van aplegar ahir 400 persones a la Bicicletada “en defensa dels camins, les vies verdes i els carrils bici”.

110710BicicletadaCAVEnguany, les CAV organitzaven la IV edició de la bicicletada, que va iniciar-se l’any 2008 amb final a Ripollet, i que en següents edicions ha acabat a Sabadell, Badia del Vallès i Cerdanyola del Vallès.

La sortida de Sabadell va ser a les 10 del matí a la Plaça Doctor Robert i els participants es van trobar posteriorment amb companys de Castellar del Vallès, Badia del Vallès, Barberà del Vallès, Ripollet i Rubí, per acabar finalment al Parc de la Riera de Cerdanyola del Vallès, on es va fer un esmorzar popular i el conseller comarcal de les CAV, Carles Escolà, regidor del Compromís per Cerdanyola, va donar lectura a un manifest en defensa dels camins, els carrils bici i les vies verdes del Vallès.

Les CAV organitzen cada any aquesta activitat amb l’objectiu de reivindicar una altra cultura de la mobilitat i la necessitat d’adequar els carrers i carreteres com a itineraris segurs per a bicicletes, així com recuperar els camins i aconseguir que les Vies verdes siguin una realitat.

Les CAV reclamen a les administracions les inversions necessàries per aconseguir que la bicicleta no sigui únicament un element de lleure, sinó una alternativa real per a la mobilitat a les nostres ciutats, garantint la connexió segura amb els diferents pobles i polígons industrials al Vallès.