L’Entesa per Sabadell lamenta el nou retard en les obres de la Residència del Sud

L’Entesa per Sabadell lamenta el nou retard en l’inici d’obres de la residència per a gent gran de la zona sud i se suma a la demanda de la comissió d’entitats, que aglutina associacions de veïns i d’avis de la zona sud, per tal que la residència sigui considerada “obrar prioritària”.

L’actual política de restriccions econòmiques del govern de la Generalitat posa en perill el futur d’un equipament, les obres del qual haurien hagut de començar durant el mandat del govern tripartit. De fet, l’alcalde de Sabadell, Manuel Bustos, i l’anterior consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, van anunciar públicament que les obres començarien a la tardor de 2010.

La nova residència, que ha d’acollir 90 places residencials i 21 en la modalitat de centre de dia, és una llarga demanda veïnal i tot semblava indicar que la seva construcció era imminent, però la setmana passada la Comissió parlamentària de Benestar, Família i Immigració va rebutjar que s’obrís el procés d’adjudicació de les obres.

L’Entesa per Sabadell ha fet arribar a la Comissió d’entitats de la Residència Sud el seu suport en la reivindicació d’un equipament que considera molt necessari per donar cobertura a les necessitats de la població dels barris del sud.