Les Candidatures Alternatives del Vallès – CAV valoren molt positivament l’assoliment de 16 regidors i regidores

110610RPRegidorsCAV

110610RPRegidorsCAVLes Candidatures Alternatives del Vallès han valorat molt positivament els resultats obtinguts per les 7 formacions en les eleccions municipals del 22 de maig, amb un total de 16 regidors i regidores, que les consoliden com una força emergent a la comarca.

 L’Alternativa Ciutadana de Rubí ha guanyat vots i conserva els dos regidors: Vicenç Rabadan i Agustí Martínez.

 L’Alternativa d’Esquerres de Badia – AEB ha obtingut quatre representants, un més que fa quatre anys: Quim Durán, Concha Hurtado, Juan Carlos Santervás i Sergio Escribano.

 L’Altraveu de Castellar del Vallès també guanya vots i manté dos regidors: Elisenda Alamany i Xavier Bella.

 El Compromís per Cerdanyola torna a l’Ajuntament després de quatre anys d’absència del PAS, representat per Carles Escolà i Maribel Rodríguez.

 El COP – Compromís per Ripollet augmenta el percentatge de vots i obté quatre regidors: Eduardo Giménez, José Osuna, Antoni Pijuán i María Ruiz.

 L’Entesa per Sabadell consolida els dos regidors i estarà representada per Virgínia Domínguez i Juli Moltó.

 L’Esquerra Alternativa per Barberà – EAB augmenta molt significativament el nombre de vots, però es queda a les portes d’aconseguir regidor, a només 40 vots.

D’altra banda, la coalició CAV obté vots suficients per mantenir el seu conseller al Consell Comarcal, càrrec que serà ocupat de manera rotatòria, i fins i tot va tenir opcions d’obtenir un segon representant.

Les CAV fan una valoració satisfactòria de l’increment de vots obtinguts per les diferents candidatures que confirmen que moltes persones comparteixen els objectius d’una forma de fer política que fuig de convertir el càrrec en mitjà de vida, afavoreix la renovació (el 75% dels regidors i regidores són nous), és sensible a les inquietuds dels moviments socials i manté un constant contacte amb els electors i la ciutadania.

Candidatures Alternatives del Vallès
El Vallès, 10 de juny de 2011