L’Entesa per Sabadell reclama una solució dialogada per a la sobredemanda de places de P3 a l’escola Amadeu Vives

L’Entesa per Sabadell ha tingut coneixement de la situació de sobredemanda de places de P3 que s’ha produït en la preinscripció escolar a l’escola Amadeu Vives i es mostra preocupada per la forma en què es pot acabar resolent aquesta situació. Tot apunta que la Generalitat pretén crear una tercera línia en aquesta escola, malgrat l’oposició de la comunitat educativa i les dificultats que es poden produir per la manca d’espais adequats, dos factors que posen en perill la qualitat docent.

L’Entesa per Sabadell considera que, davant d’una problemàtica d’aquestes característiques, és imprescindible buscar solucions dialogades, que busquin el consens de les parts implicades pensant sempre en prioritzar els serveis públics i en oferir a la ciutadania una escola de qualitat.

D’altra banda, l’Entesa lamenta que la planificació escolar no tingués en compte l’increment d’alumnes potencials que s’havia produït a la zona sud de la ciutat i que, per tant, amb les places que es van ofertar, no es pot absorbir la demanda total.

L’Entesa per Sabadell també reclama a l’equip de govern municipal que faci valdre davant de la Generalitat la seva posició com a administració més propera a la ciutadania per aconseguir la millor solució per a les famílies afectades sense perjudicar cap centre educatiu.