Les Candidatures Alternatives del Vallès – CAV presenten les seves llistes en un acte a Sabadell

Les Candidatures Alternatives del Vallès presentaran les seves llistes el proper divendres 25 de març en un acte a l’Auditori Pere Quart de Sabadell. L’acte polític començarà a les 7 de la tarda amb la presentació de les diferents candidatures i la lectura d’un decàleg que recull els valors de les CAV. A continuació, cap a les 8 de la tarda hi haurà un concert del cantautor Feliu Ventura.

Enguany les CAV concorreran a les eleccions municipals formant una coalició integrada per deu organitzacions: Alternativa d’Esquerres de Badia – AEB, Alternativa Ciutadana de Rubí, L’Altraveu de Castellar del Vallès, Compromís per Ripollet – COP, Compromís per Cerdanyola, Entesa per Sabadell, Esquerra Alternativa de Barberà – EAB, i les CUP de Sant Cugat, Terrassa i Palau Solità – Plegamans.

Les Candidatures Alternatives del Vallès es van començar a gestar l’any 2002 i van concórrer plegades a les eleccions de 2007. El seu objectiu és oferir propostes alternatives al model territorial, polític, social, urbanístic i ecològic que s’imposa a la comarca. En l’actualitat tenen 12 regidors i regidores i compten també amb un representant al Consell comarcal, que actualment és el regidor de l’Entesa per Sabadell Isidre Soler.