L’Entesa per Sabadell anuncia que el regidor Isidre Soler, ha estat proclamat nou conseller de les CAV al Consell Comarcal

101222 Isidre Consell Comarcal

El passat 16 de desembre, el regidor de l’Entesa per Sabadell, Isidre Soler, va prendre possessió del càrrec de Conseller Comarcal en representació de les Candidatures Alternatives del Vallès (CAV) en la sessió del darrer Ple comarcal.

101222 Isidre Consell Comarcal D’aquesta manera, Isidre Soler pren el relleu del fins aleshores conseller Juan Antonio Pérez de l’Alternativa d’Esquerres de Badia del Vallès, que fins ara ocupava el càrrec per les CAV i que havia substituït a l’anterior conseller Jacint Padró del COP de Ripollet. Amb aquest nou canvi les CAV donen compliment al seu compromís de regeneració democràtica renovant els seus consellers comarcals durant aquesta legislatura.

Amb aquests relleus, les CAV també s’asseguren que les diferents formacions que l’integren coneguin les institucions comarcals i participin d’elles. Alhora, vetllen per la transparència democràtica d’aquestes institucions.

El nou Conseller Isidre Soler, ocuparà el càrrec fins a les properes eleccions del maig de 2011.