L’Entesa reivindica els valors de l’ètica i el treball de proximitat en el seu Sopar de tardor

101126_Sopar_12

Sota el lema de A Sabadell, l’Entesa, l’Entesa per Sabadell va celebrar el passat divendres el seu sopar anual a l’Espai Polivalent del Nord, amb l’assistència de prop de 200 persones i el suport de representants de les Candidatures Alternatives del Vallès – CAV.

101126_Sopar_12L’acte es va iniciar amb els parlaments, conduïts per la coordinadora de l’Entesa, Margarida Massot, que després d’una breu referència a la decisió presa a la darrera assemblea de concórrer en solitari a les eleccions municipals de 2011 després que la resta d’organitzacions rebutgessin la possibilitat de formar una única candidatura a l’esquerra del PSC, va recordar que els sis propers mesos seran intensos i va animar els assistents a participar en la campanya electoral a través de la implicació en les diferents comissions que ja s’han posat en marxa.

El portaveu del Grup Municipal de l’Entesa, Isidre Soler, va fer palesa la necessitat de què organitzacions com l’Entesa i les CAV facin un municipalisme actiu i alternatiu, a partir de propostes concretes i realistes, des de l’honestedat, l’ètica i la transparència, com a únic camí per recuperar el sentit de la política com a àmbit de defensa dels interessos col·lectius i evitar l’especulació i els interessos privats. També va demanar la implicació de tothom en la campanya electoral per fer arribar a tothom les propostes i missatges de l’Entesa.

101126_Sopar_29Per últim, Virginia Domínguez, regidora del Grup Municipal de l’Entesa i candidata a les properes eleccions, va reivindicar la tasca propositiva que ha fet l’Entesa a l’Ajuntament, presentant al·legacions i propostes a tots els projectes rellevants per la ciutat, i l’objectiu de construir un Sabadell i un Vallès diferents a través de les CAV, que, va recordar, en els propers mesos estaran representades al Consell Comarcal per Isidre Soler. També es va referir al treball de coneixement i contacte amb els barris fet en els darrers mesos a través del projecte El Sabadell que volem, i va reivindicar el caràcter sabadellenc de l’Entesa.

El sopar, sense residus, va anar a càrrec de la Cooperativa del Casal Independentista Can Capablanca, i va acabar amb l’extraordinària actuació del grup a cappella Nàiade, que va oferir una mostra del seu variat repertori.