L’Entesa per Sabadell felicita els Castellers de Sabadell per la declaració dels castells com a patrimoni cultural immaterial de la humanitat

El Grup Municipal de l’Entesa per Sabadell ha adreçat una carta als Castellers de Sabadell per transmetre’ls la seva felicitació per la recent declaració del fet casteller com a patrimoni cultural immaterial de la humanitat. Aquest reconeixement de la UNESCO es va conèixer el passat dimarts, durant la reunió a Nairobi del Comitè Intergovernamental per a la Salvaguarda del Patrimoni Immaterial de la Humanitat.

L’Entesa per Sabadell considera que la declaració com a patrimoni de la humanitat és una oportunitat per donar a conèixer els valors del món casteller, entre els quals volem destacar els de la cooperació, la solidaritat i l’esforç de superació. A més de constituir una manifestació cultural singular, les colles castelleres són un espai de trobada per a gent de totes edats i condicions i la seva relació es basa en la confiança i la col·laboració.

L’Entesa per Sabadell ha desitjat també als Castellers de Sabadell que en propers anys puguin assolir molts èxits com els d’enguany, en què han esdevingut colla de vuit, en descarregar el 3 de 8 i el 4 de 8 en la seva diada celebrada el passat 24 d’octubre.