L’Entesa per Sabadell dóna suport a la Vaga General i anima tothom a participar en les mobilitzacions

L’Entesa per Sabadell dóna suport a la Vaga General i vol expressar la seva solidaritat amb tots els treballadors i treballadores afectats que se senten estafats i agredits amb la política laboral neoliberal del govern espanyol.

La reforma laboral recentment aprovada pel parlament espanyol i liderada pel PSOE suposa un greu retrocés en els drets socials i laborals que havien estat conquerits pel amb gran esforç pels treballadors i treballadores. Utilitzant l’eufemisme de les “mesures d’ajustament” el govern de Rodríguez Zapatero ha tirat pel dret per aprovar retallades socials que no acabaran pas amb la crisi ni amb l’atur.

En el context actual de precarietat laboral i de crisi econòmica que afecta moltes famílies, l’Entesa per Sabadell és partidària de reforçar les polítiques socials i no pas de retallar drets laborals. Ens oposem a la deriva dels serveis públics pels efectes de les creixents privatitzacions i externalitzacions, i reclamem a les diferents administracions que dediquin més recursos econòmics a l’educació, la sanitat i la despesa social.

L’Entesa per Sabadell participarà en les mobilitzacions convocades per les organitzacions sindicals el proper dimecres a 2/4 de 12 a l’Eix Macià i fa una crida a la ciutadania a mostrar el seu rebuig a la reforma laboral i a defensar els drets laborals i socials.