L’Entesa per Sabadell acomiada el curs polític presentant el tríptic “Què més hem fet amb el teu vot?”

100715FiCurs

El passat dijous l’Entesa per Sabadell va organitzar un acte de final de curs adreçat als seus adherits i simpatitzants. L’acte, que va tenir lloc al Vapor Badia, va començar amb l’actuació del grup de música a capella Nàiade, que va oferir una mostra del seu repertori.

100715FiCursA continuació van intervenir els regidors de l’Entesa, Isidre Soler i Virginia Domínguez, que van presentar el tríptic “Què més hem fet amb el teu vot?”, una síntesi de la memòria que elabora el grup municipal d’acord amb el mandat de retre comptes del Codi ètic i de conducta de la formació civicopolítica, que defensa la transparència del treball fet.

Virginia Domínguez va destacar el treball del grup municipal en els principals àmbits d’actuació d’aquest curs, com el patrimoni, per exemple reivindicant el Vapor Pissit com a seu del futur Museu de la Indústria Tèxtil Llanera o l’obertura de la Casa Duran a la ciutat, en l’àmbit de la mobilitat i la qualitat de vida, com ara les nombroses esmenes i propostes presentades per millorar el Pla de Mobilitat Urbana i els FGC, i en l’àmbit dels Serveis Socials, per exigir l’adaptació del Departament a les necessitats actuals dels ciutadans i ciutadanes, així com del treball fet a favor de l’austeritat i la transparència municipal. Per últim, va destacar el projecte iniciat aquest curs El Sabadell que volem, un treball en profunditat per conèixer millor la ciutat.

Isidre Soler va reivindicar el paper diferencial de l’Entesa, desenvolupant una activitat d’oposició política a partir del rigor i de donar alternatives als plantejaments del govern municipal, oferint en tot moment propostes a favor d’un model de ciutat més d’acord amb les persones i les seves necessitats, més sostenible i millor gestionada.

Va fer èmfasi en la importància del treball de l’Entesa a favor de construir una alternativa política basada en l’ètica i l’honestedat, entenent la dedicació a la política com un serveis a la col·lectivitat.

Finalment, Isidre Soler va animar als assistents a continuar treballant per oferir una proposta decisiva per canviar l’actual govern municipal a les properes eleccions locals, responsable de l’estancament de Sabadell i de la mala gestió dels recursos.