L’Entesa per Sabadell dóna ple suport a la consulta popular del 30M i anima als sabadellencs i sabadellenques a participar en la campanya

L’Entesa per Sabadell defensa la participació de la ciutadana en aquells temes que afecten a la vida col·lectiva com un dels elements fonamentals del sistema democràtic. En aquest mateix sentit considera el dret de la ciutadania a poder expressar la seva opinió com un exercici democràtic bàsic que cal estimular i impulsar.

Per aquest motiu l’Entesa ha participat des del primer moment en el moviment a favor del Dret a decidir i dóna ple suport a la consulta popular que la Plataforma per a l’Autodeterminació de Sabadell ha organitzat pel proper dia 30 de maig.

En aquesta línia, l’Entesa va impulsar, juntament amb ERC, una moció en el ple municipal del passat dimarts a favor de donar suport a la consulta del 30M que es durà a terme a la nostra ciutat. La moció va obtenir el suport de tots els grups municipals llevat el del PP, que va votar en contra.

Considerem aquesta aprovació com un pas important a favor de la democràcia i de la participació ciutadana i animem als sabadellencs i sabadellenques a col·laborar durant la campanya i a participar activament el 30 de maig.