L’Entesa per Sabadell aprovarà en assemblea l’estratègia electoral i decidirà el seu candidat o candidata per a les properes eleccions municipals

RP100507

L’Entesa per Sabadell ha convocat pel proper dia 15 de maig una assemblea dels seus adherits i adherides amb la finalitat d’analitzar l’actual situació política i debatre l’estratègia electoral a seguir. Posteriorment l’assemblea escollirà el candidat o candidata de l’Entesa a les properes eleccions municipals.

RP100507Donant compliment al seu Codi ètic que, entre altres mesures, limita a dos els mandats dels seus càrrecs electes (vuit anys), l’Entesa es disposa a escollir la persona que ha d’encapçalar la llista electoral a les properes eleccions municipals del maig de 2011, amb el propòsit que pugui liderar el procés electoral i continuar defensant el model de ciutat i els principis polítics de l’Entesa. D’aquesta manera l’Entesa porta a la pràctica també un dels seus compromisos com és la renovació.

Amb aquest objectiu s’ha obert un període de temps fins el dia 13 de maig amb la finalitat que qualsevol adherit o adherida pugui exercir el seu dret democràtic a optar com a candidat o candidata.

L’Entesa defensa un funcionament democràtic, on tot adherit o adherida pot optar a qualsevol responsabilitat dins l’organització i és escollit per l’assemblea, al marge de possibles interessos personals o de grups.
Amb aquesta pràctica l’Entesa defensa que és possible una altra manera de fer política, democràtica i transparent, entenent-la com una dedicació al servei de la societat.