L’Entesa edita un nou punt de llibre, que regalarà amb motiu de la Diada de Sant Jordi

Per sisè any consecutiu l’Entesa per Sabadell obsequiarà a les persones que visitin la paradeta instal·lada amb motiu de la Diada de Sant Jordi amb un punt de llibre dissenyat per un artista sabadellenc. En aquesta ocasió el disseny s’ha fet a partir d’una obra cedida pel pintor sabadellenc Antoni Angle. En anys anteriors l’Entesa ha comptat amb la col·laboració d’Agustí Puig, Assumpció Oristrell, Lluís Clapés i Ramiro Fernández.

L’Entesa tindrà presència durant tot el dia a l’espai cedit per l’Ajuntament a l’entorn del Mercat Central, a tocar del c. Coromines, on distribuiran diversos materials informatius i exposaran alguns plafons sobre les seves activitats.

L’endemà, el dissabte 24, l’Entesa s’instal·larà també al Parc Catalunya amb motiu de la Festa de la Diversitat.