L’Entesa per Sabadell denúncia el malversament de diners públics amb despeses innecessàries

Des de l’Entesa per Sabadell denunciem el continu malversament de diners públics amb despeses innecessàries per part del govern municipal. En aquesta ocasió es tracta de l’edició d’un llibret de 78 pàgines a tot color, que reprodueix el discurs de Nadal de l’alcalde.

Aquesta publicació, amb una edició de 2.000 exemplars i un cost de més de 3.300 euros, s’està repartint a les entitats de la ciutat.

Es tracta d’un llibre que té com a única finalitat la propagandística, finançat però amb diners de tots els sabadellencs i sabadellenques.

Considerem que en uns moments en què és del tot necessari prescindir al màxim d’aquelles despeses que no són prioritàries, per a poder destinar el màxim de recursos a cobrir necessitats reals, és ofensiu que es destinin diners públics a aquest tipus de despesa.

Aquesta és una mostra més de la particular manera que l’alcalde Manuel Bustos té de portar a la pràctica l’austeritat per la qual fan tanta aparença, però que a la pràctica continua malbaratant diners públics en base els seus exclusius interessos.