L’Entesa per Sabadell reclama al govern que no es perdin les instal·lacions del camp de futbol municipal del barri de Gràcia

El govern municipal ha decidit tancar a la pràctica del futbol l’actual camp de futbol municipal de Gràcia, al carrer Bocaccio, que és la seu del Club Esportiu Mercantil, com a conseqüència de problemes d’estabilitat del sòl del terreny de joc.

Aquesta decisió comporta que el CE Mercantil hagi d’abandonar les instal·lacions de Gràcia per ubicar-se en el camp que actualment ocupa la UD Marina, als Merinals, i compartir terreny de joc i seu social.

Una decisió que no ajudarà a la tasca de futbol base que està realitzant el Mercantil, amb 35 equips, i que també comporta que Gràcia perdi un equip històricament arrelat al barri. D’altra banda, comporta un complex procés de relació entre tots dos equips per tal d’optimitzar les instal·lacions, que seran insuficients per acollir el conjunt de l’activitat dels dos clubs.

L’Entesa per Sabadell s’ha adreçat a l’alcalde sol·licitant-li que es reconsideri aquesta decisió i que es realitzin les obres de consolidació del sòl del terreny de joc necessàries, ja sigui mitjançant els fons FEIL o del programa d’inversions, en el camp de futbol municipal de Gràcia. I que una vegada consolidat el terreny de joc el CE Mercantil pugui retornar a les instal·lacions del barri de Gràcia.