L’Entesa per Sabadell reclama novament la convocatòria de la Comissió de seguiment de ciutat de les obres dels FGC

L’Entesa per Sabadell s’ha adreçat novament a l’alcalde perquè insti a la Generalitat a que convoqui la Comissió de seguiment de Ciutat del perllongament dels FGC, que no ha estat convocada des de què es va constituir, el 21 de juliol de 2008, fa més catorze mesos. L’Entesa ha reclamat reiteradament una reunió d’aquesta comissió.

La situació de l’Estudi Informatiu del perllongament a Castellar del Vallès, les afectacions al Parc Del Nord, el soterrament fins a Sant Quirze del Vallès, les modificacions a l’Estació de Gràcia, les possibilitats de perllongament cap el Vallès Oriental, el calendari concret de les obres de cada estació, etc. són aspectes molt importants pel futur del projecte i per la ciutat que es desconeixen un any i mig després de l’inici de les obres.

Aquest fet posa en evidència el nul interès del govern municipal i de la Generalitat per afavorir la participació real dels representants polítics i de les entitats. Cal recordar que la funció d’aquesta comissió és facilitar tota la informació sobre l’evolució del projecte i escoltar les inquietuds o propostes dels seus membres.

L’Entesa per Sabadell confia que la Comissió de seguiment de Ciutat dels FGC sigui convocada properament per tractar de tots aquells temes que afecten al projecte dels FGC i que es mantingui com un veritable òrgan ciutadà de seguiment i de participació.