L’Entesa per Sabadell impulsa una moció al Ple per deixar en suspens el conveni del Castell de Can Feu

L’Entesa per Sabadell considera que les condicions que estableix el conveni signat per l’alcalde l’any 2007 per a obtenir la cessió del Castell de Can Feu a favor de l’Ajuntament són molt negatives pels interessos de la ciutat. Si el conveni es fa efectiu comportarà assumir les enormes despeses de rehabilitar i mantenir el castell, en un moment delicat per a l’economia municipal.

Amb l’objectiu d’evitar que l’economia de l’Ajuntament es gravi de manera important amb aquesta operació, l’Entesa ha impulsat una moció al ple d’octubre, presentada conjuntament per les organitzacions que conformen l’oposició: CiU, ICV-EUiA, Entesa per Sabadell i ERC, amb la finalitat de deixar en suspens el conveni.

La moció exposa en primer lloc que no està justificat l’interès públic de l’operació, preceptiu en tot conveni urbanístic. No quantifica el cost de rehabilitar i mantenir el castell. Tampoc no es coneix cap estudi econòmic que indiqui com es finançarà l’elevat cost de la consolidació i rehabilitació, ni quin ús que tindrà aquest edifici.

Per tots aquests motius es planteja que el Ple deixi en suspens el conveni fins que no es coneguin totes aquestes dades fonamentals. Es tracta d’un acte de responsabilitat per part dels grups de l’oposició davant la frivolitat amb què actua el govern del PSC disposat a hipotecar l’economia municipal en uns moments de greu situació econòmica per la ciutat i pel Consistori.